Opskrifter

Færøsk plumlagkage

Bunde: 4 æggehvider - 200 g. sukker - 100 g. kokosmel - 100 g. chokolade

Fyld: 2½ dl. piskefløde - 2½ dl. creme fraiche - 4 stk æbler

Pisk æggehviderne stive, pisk sukker i lidt efter lidt og vend tilsidst kokosmel og hakket chokolade i.  Bag dejmassen som 1 bund og 1 top på et stykke bagepapir. Tegn eventuelt omridset af det fad kagen skal lægges sammen i. Bages i en 150 gr. forvarmet ovn.

Pisk fløden til skum og vend creme fraichen i. Riv æblerne groft eller skær dem i tern og tilsæt dem til sidst. Hvis æblerne rives skal man trykke saften godt fra inden man kommer det i flødeskummen. 

Læg fyldet mellem de 2 bagte bunde i et fad og pynt evtuelt med reven chokolade på toppen.

God Appetit.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE